PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rent a car İstanbul


c4ngol0z
24-01-2012, 13:20
Domain adı : http://www.rentacarnerede.com (http://www.rentacarnerede.com/)

İçerik-Başlık : Rent a car İstanbul

Site Kuruluş Tarihi : Ekim 2011

Tanıtım, Açıklama :

İstanbul firmaları son yıllarda araç kiralama şirketlerinin kapısını aşındırmaya başladılar. Bunun temel nedeni araç filolarının ağır vergi ve sigorta yükü. Ayrıca araçların bakımı ile ilgili masrafların artması da kiralama seçeneğinin popüler olmasını sağlamış durumda. Bugün rent a car istanbul (http://www.rentacarnerede.com/Rent-A-Car-Sirketleri-Listesi.Asp?Islem_Bilgisi=26&Link-Desc=Istanbul-Rent-A-Car-Firmalari-Araba-Oto-Araba-Kiralama-Arac) firmalarında her tür aracı bulmak mümkün. İsterseniz ekonomik araçlar içinden seçim yapabilir isterseniz de lüks araçlar segmentinden araç kiralayabilirsiniz.

http://i1123.photobucket.com/albums/l554/eloxy/eloxy%20album%203/f2c2211c.jpg (http://www.rentacarnerede.com)

Son yıllarda araç kiralama konusunda yoğun taleple karşılaşan bir diğer ilimiz ise İzmir. İzmir firmaları ve İzmir?e gelen misafirler rent a car izmir (http://www.rentacarnerede.com/Rent-A-Car-Sirketleri-Listesi.Asp?Islem_Bilgisi=6&Link-Desc=Izmir-Rent-A-Car-Firmalari-Araba-Oto-Araba-Kiralama-Arac) firmalarının kapısını farklı araç talepleri ile çalmaya devam ediyorlar. Sektördeki yoğun talebe rağmen tüketiciler rent a car alanındaki onlarca firmanın portföyüne ulaşmanın zorluğundan şikayet etmekteler. Bu konuda birçok rent a car arama firması açılmış olsa da bu siteler güncel olarak rent a car firmalarının portföylerini güncellemediklerinden hem firmaların hem de tüketicilerin ciddi sorunlar yaşamasına neden oluyorlar.

Bu soruna çözüm ise http://www.rentacarnerede.com (http://www.rentacarnerede.com/) sitesinden gelmiş durumda. Site anlaşmalı olduğu köklü rent a car (http://www.rentacarnerede.com) firmalarının günlük kiralık araç portföylerini anında içeriğine işliyor. Böylece günlük olarak araç kiralamak sorun olmaktan çıkıyor.