PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yarım kalan dosya olmayacak


c4ngol0z
04-02-2012, 19:28
Domain adı : Internet Download Manager - Jet İndir (http://internet-download-manager.jetindir.com)

İçerik-Başlık : Yarım kalan dosya olmayacak

Site Kuruluş Tarihi : Eylül 2007


Tanıtım, Açıklama :

%99 gibi dolmuş bir dosyanın tam bitti dediğiniz anda kopan bağlantınız nedeni ile yeniden başlaması durumu ile kaç kere karşılaştınız? Ne kadar can sıkıcı bir durum değil mi? İnsanı çileden çıkarabilir, hatta tutup bilgisayarınızı orta yerinden kırmak bile isteyebilirsiniz. Tamam, tamam sakin olun sizleri gayet iyi anlıyoruz, sizleri gayet iyi anladığımız içinde öyle bir program yaptık ki bütün bu sorunlarınızdan sizleri kurtardık. internet download manager (http://internet-download-manager.jetindir.com) ile hiç tanıştınız mı?

<p style="text-align: center;">http://i1123.photobucket.com/albums/l554/eloxy/eloxy%20album%204/fe74e042.jpg (http://internet-download-manager.jetindir.com)

Tanışmadınız değil mi? Eğer tanışmış olsaydınız bütün bu sorunlarınıza çoktan veda etmiş olurdunuz. internet download manager (http://internet-download-manager.jetindir.com) yavaş ağ bağlantıları yüzünden çok yavaş inen dosyalara nette ki ya da sitede ki sorunlar yüzünden yavaşlayan bağlantı hızlarına son veriyor. Artık dosyalarınız en az beş kat hızlı bir şekilde inecek.

Bunun için yapmanız gereken tek şey internet download manager indir (http://internet-download-manager.jetindir.com) demek. Evet, internet download manager indir (http://internet-download-manager.jetindir.com) ve neden bahsettiğimizi kendi gözlerin ile gör. Artık dosyaların hızlı indiği gibi yarım kalan dosyalarında yeniden başlamayacak kaldığı yerden devam edecek. Bu programa nereden ulaşacağını bilmiyor musun işte adres http://internet-download-manager.jetindir.com (http://internet-download-manager.jetindir.com/).