PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Burak'ı çıldırtan taciz


Ceren
08-03-2012, 18:25
Birkaç kendini bilmezin son kurbanı, attığı 30 golle Avrupa kulüplerinin gözdesi Burak Yılmaz oldu. Trabzonspor'un yıldızı, bir gol attığı Beşiktaş karşılaşmasının ardından herkesi şaşırtan açıklamalar yaptı.

Burak, 'Milli Takım'da bir sakatlığım olmuştu ve dün 4 şişe serum yedim. Çıkıp oynamak istedim. Bazı şeyleri kanıtlamak istiyordum. Beşiktaşlı olduğumu söylemiştim ama gerçekten çok çirkin mesajlar geldi. Futbolculuğumun ve adamlığımın kesinlikle tartışılmaması gerek. Bunu göstermek istedim. Beşiktaş'a Avrupa'da başarılar diliyorum' dedi.

BEŞİKTAŞLIYSAN OYNAMA
Önce bu sözlere kimse bir anlam veremedi. Burak'ın Beşiktaş taraftarı olduğunu açıkladığı için kendine tepki gösteren Trabzonsporlu taraftarları hedef aldığı bile zannedildi.
Yıldız futbolcu, bundan bir ay önce TRT'de 'Çocukluktan beri Beşiktaş taraftarıyım. Halen Beşiktaşlıyım. Beşiktaş taraftarıyım ama Trabzonspor için ölürüm' demişti. Bir grup kendini bilmez, Beşiktaş-Trabzon maçı öncesi Burak'ın bu sözlerini hatırlatıp, 'Madem öyle, Beşiktaşlıysan oynama' diye taciz etti. Yani Burak Yılmaz'dan hatır şikesi yapması isteniyordu. Bu taciz, Burak'ı çok zor duruma düşürdü.
AYAKTA DURAMIYORDU
Slovakya maçından sol dizinde sakatlıkla dönmüştü. Üstüne de ayağa bile kalkamayacak kadar ağır bir gribe yakalanmıştı. Yani, yıldız golcü normal şartlar altında Beşiktaş maçında kesinlikle forma giyemezdi.
Burak, böyle bir tacizde bulunulmasını gururuna yediremedi. Tacizi yapanların inadına 4 şişe serumla maça çıktı. O kadar kötü durumdaydı ki 7 şutta sadece 3 isabet ve girdiği üç %100'lük gol pozisyonunda da sadece bir gol atabildi. 90 dakikanın sonunda ise sahada onurlu bir duruşun haklı gururunu yaşadı.

alenn34
09-06-2013, 22:04
teşekkürler güzel paylaşım