PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İndirme Sitelerine Dikkat


dizaynart
18-05-2012, 23:57
Günümüzde birçok indir (http://www.indir.com)me sitesi açılmakta ancak açılan bu indirme sitelerinin çoğu virüslü dosyalar içermekte olabiliyor. İşte bundan dolayı her siteye güvenip dosya indirmemeliyiz, bunun için güvenilir siteleri tercih etmenizi öneririz. Aksi takdirde bilgileriniz çalına bilir, bilgisayarınız çökebilir veya virüslerden dolayı bilgisayarınız yavaşlaya bilir.
Oyun İndir (http://www.indir.com)
Özellikle internetin yaygınlaşması iler artan, film ve oyun indirme alışkanlığı gelmiştir. Ancak zararlı dosyalarda en çok bu film ve oyun indirirken bilgisayara yüklenmektedir. Bu sebepten her web sitesine güvenip dosya indirmek yerine tanınmış siteleri kullanmanız büyük öneme sahiptir. Ama bu yeterli değildir. Çünkü bazı kötü niyetli yazılımlar önlemlere rağmen web site sahiplerinin gözlerinden kaça bilmektedir. Bundan ötürü güvendiğiniz siteden wolfteam indir (http://www.indir.com/wolfteam)mek gibi çeşitli dosya indirme işlemleri yapsanız bu dosyaları bir anti virüs programı ile taramanızı öneririz. Böylece kendinizi çok daha büyük bir güvene almış olursunuz. Özellikle bu tür dikkatleri wolfteam indirmek gibi internette popüler olan dosyalarda yapmanızı öneririz. Çünkü kötü yazılımların bu tür popüler dosyalarla daha çok kişiye ulaşılacağı bilindiği için onların içine konması daha çok tercih edilmektedir.

Siz de uzun süre format atmadan bilgisayarınızı kullanmak, dosyalarınızı kaybetmemek ve en kötüsü bilgisayarınızın çökmesini istemiyorsanız bu önlemleri dikkate almanızı öneririz. Aksi takdir de bilgisayarınıza indirdiğiniz dosyalar onun sonu olabilir. Onun sonu olduğu gibi kredi kartı vb. önemli bilgilerini çalıp sizinde başınızı belaya sokabilir.