23-02-2024, 10:30 | #1 |
|
Müge Akgün : Gelibolu Yarımadası'nda gastronomik bir durak
Şubat 23, 2024 08:20LinkedinFlipboardLinki KopyalaYazı Tipiclass='medyanet-inline-adv'>Yakında Trakya Bağ Yolu Rotası'nın güneydeki son durağı olarak daha fazla ön plana çıkacağından, butik ölçekli Gastronomi Turizminin önemli noktalarından birine dönüşeceğinden hiç kuşkum yok. Çünkü ihtiyacı olan bağların, şarap üretim tesislerinin içinde ya da yakınındaki kaliteli restoranların ve otellerin sayısı her geçen gün artıyor.BAĞ ÜRETİM TESİSİ OTEL, RESTORAN VE MÜZEİçlerinde en yenisi ve en ka...
__________________
Kullanmak istedim adın yazan her maddeyi. |
Alıntı |
Etiketler |
üretim, şarap, tesislerinin, bağların, içinde |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Müge Akgün : Turizmde bir ilk: Kuşadası | Ceren | Magazin Haberleri | 0 | 28-08-2023 17:20 |
Müge Akgün : Etkinlikler ve festivaller ayı | Ceren | Magazin Haberleri | 0 | 03-06-2023 09:44 |
Müge Akgün : MYK: Denizden ve karadan | Ceren | Magazin Haberleri | 0 | 28-05-2023 22:12 |
Müge Akgün : Gerçek bir Antalya gönüllüsü | Ceren | Magazin Haberleri | 0 | 23-05-2023 22:40 |
Müge Akgün : Urla'dan Antep'e gastronomik bir tur | Ceren | Magazin Haberleri | 0 | 24-09-2022 08:51 |