![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#1 |
![]() |
Müge Akgün : Antakya'dan arta kalanlar
Çok kültürlü yapısı, çelebi insanları, içten davranışları, en önemlisi de yaşadıkları topraklara bağlılıkları beni hep etkiledi. Yemeklerini sevdim.Her gidişimde yeni şeyler öğrendim.Geçen hafta da Lezzet Dergisi ve Antakyalı şef Jale Balcı'nın rehberliğinde 2 günlük hızlı bir tarih ve gastronomi turu yaptık.Hatay Arkeoloji Müzesi, St. Pierre Kilisesi, Habib-i Neccar Cami, Beşikli Mağara, Antioche bağlarında yerel ürünlerle kahvaltı, Vakıflı Köyü Garbis'in yerinde oruk ve katıklı ekmek, Musa Ağa...
__________________
Kullanmak istedim adın yazan her maddeyi. |
![]() |
Alıntı |
![]() |
|||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
![]() |
Magazin Haberleri | Ceren | 0 | 1 | 24-02-2025 04:00 |
![]() |
Magazin Haberleri | Ceren | 0 | 1 | 24-02-2025 04:00 |
![]() |
Magazin Haberleri | Ceren | 0 | 1 | 24-02-2025 04:00 |
![]() |
Magazin Haberleri | Ceren | 0 | 1 | 24-02-2025 04:00 |
![]() |
Magazin Haberleri | Ceren | 0 | 1 | 24-02-2025 04:00 |
Etiketler |
müzesi, arkeoloji, yaptık.hatay, turu, kilisesi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Müge Akgün : -˜3 A' LEZZET BÖLGESİ: ADANA-ANTAKYA-ANTEP | Ceren | Magazin Haberleri | 0 | 13-04-2019 14:07 |
Müge Akgün : Adından tadına Alaf | Ceren | Magazin Haberleri | 0 | 30-03-2019 12:40 |
Müge Akgün : Sade bir mutfak | Ceren | Magazin Haberleri | 0 | 23-02-2019 13:50 |
Müge Akgün : Antalya'nın haklı gururu | Ceren | Magazin Haberleri | 0 | 16-02-2019 16:31 |
Müge Akgün : Doğaya ve doğala dönüş | Ceren | Magazin Haberleri | 0 | 01-01-2019 13:05 |