Forummeydani.Net iletişim arşıv forum

  Forummeydani.Net


Son Dakika Haberler Dünyada ve Türkiye'de yaşanan güncel ve son dakika haberleri burada.

brazzers gaziantep escort gaziantep escort
instagram yorum hilesi
Yeni Konu   Cevap Yaz

 
Seçenekler Stil
Alt 16-02-2016, 02:39   #1
Suayip


Suayip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 09-01-2016
Mesajlar: 4
Konuları: 4
WEB Sitesi: www.geyik.net
İlgi Alanı: Domain
Aldığı Teşekkür:
Ettiği Teşekkür:
WF Ticaret Sayısı: (0)
WF Ticaret Yüzdesi:(%)
WF Puanı: 0
"Azez'in düşmesine izin vermeyeceğiz"



Başbakan Davutoğlu: YPG'yi Azez'e 1.5 km. yaklaştığı için uyardık. YPG unsurları hemen Azez civarından uzaklaştırıldı. Azez'in düşmesine izin vermeyiz. Çekilmezlerse Minniğ Havaalanı kullanılamaz hale gelecek
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ukrayna'nın başkenti Kiev'e düzenlediği günü birlik ziyaret sırasında uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı. Davutoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları şöyle:

YPG RUSYA'NIN PİYONU: Bugün Türkiye'de PKK, Suriye'de de YPG Rusya'nın açık bir enstrümanıdır. Onun yayılmacı politikalarının piyonları. Rusya, Türkiye'yi sıkıştırabilmek için de bu araçları kullanıyor. Dolayısıyla bizim tutumumuzun son derece meşru bir temeli var. Türkiye, kendi güvenliğini korumak için her türlü tedbiri alır, tereddüt etmeyiz. YPG, Fırat'ın batısına geçmeyecek, Azez'e de yani Afrin'in de doğusuna geçmeyecek.

ESAD'I KADİROV YAPACAKLAR: Çeçenistan'da da Kadirov gibi bir kuklayı nasıl iş başına getirdiler, ondan önce nasıl bir kıyım yaptılar ise şimdi aynı şeyi Suriye'de yapıyorlar. Ya Esad'ı Kadirovlaştıracaklar ya da Esad gitse bile bir Kadirov bulup bunu Batı'ya empoze etmeye çalışacaklar. Türkiye'ye dönük olarak YPG'yi bir koçbaşı gibi kullanıp, baskı oluşturma çabası var. Cenevre'de YPG'nin muhalefet safında oturmasına izin vermedik, vermeyeceğiz.


GERİ ADIM ATTILAR: (Salih Müslim'in) "Geri adım atmayacağız" demesinin bir anlamı yok. Geri adım attılar. YPG'yi Azez'e 1.5 kilometre yaklaştığı için uyardık. Şu anda YPG unsurları Azez civarından uzaklaştırıldı. Azez'e yaklaşırlarsa en şiddetli tepkiyi görürler. Azez'in düşmesine izin vermeyeceğiz. Bunu çok net bütün dünya bilmeli. Bu havaalanını, Türkiye'ye ve ılımlı muhalefete karşı kullanmasına izin vermeyeceğiz. Çekilmezlerse o havaalanı kullanılamaz hale gelecek. Türkiye üzerinden, Avrupa göç akınları üzerinden baskı altında tutuluyor. Bu sadece Türkiye'ye değil, Ukrayna konusunda AB ile problem yaşayan Rusya'nın, Avrupa'ya dönük bir hamlesi.

CHP HDP'LEŞİYOR: Milletvekilleri gidip yurtdışında YPG ağzıyla konuşuyor ve YPG'nin DAEŞ'e karşı ülkelerini savunan bir vatanperver örgüt gibi yansıtmaya çalışıyor. Bu HDP'nin dilidir. Yani CHP, HDP'leşiyor. CHP, Suriye halkını temsil eden ılımlı muhalefet dışında kalan unsurlarla iş birliği yaptı.

ARINÇ İLE KONUŞACAĞIM: Sayın Arınç'ın ve diğer arkadaşların yaptığı açıklamaların, parti kurulları içinde, kendi içimizde konuşulması gereken konular olduğu kanaatindeyim. Bu konuda da kendileriyle daha önce de konuştum. Tekrar konuşacağım. Hiçbir zaman ben bu tartışmalar üzerinden AK Parti'ye dönük spekülasyon yapılmasına izin vermem.

sabah
Suayip isimli Üye şimdilik offline konumundadır     Alıntı

Suayip Kullanicisinin Son 5 Konusu
Baslik Kategori Son Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj
Son dakika! Ankara’da büyük patlama Son Dakika Haberler Suayip 0 808 17-02-2016 19:31
16 yaşındaki Elif Kaya hayatını kaybetti Son Dakika Haberler Suayip 0 518 16-02-2016 02:45
Merkel 'uçuşa yasak bölge'yi savundu Son Dakika Haberler Suayip 0 488 16-02-2016 02:40
"Azez'in düşmesine izin vermeyeceğiz" Son Dakika Haberler Suayip 0 526 16-02-2016 02:39



Yeni Konu   Cevap Yaz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Dur"Diyen Mehmetçiğe "Ölüm" Kaf_Dağı Bilişim Hukuku 0 01-02-2016 13:36
Temelli: Tezgaha izin vermeyeceğiz MoonDeath Spor Haberleri En Güncel Takım Haberleri 0 26-02-2013 10:55
Saat 17:00'a Kadar Büyük Kampanya! Yetişen Alıyor Son "5" Ürün! mustafahazirci Alış-Veriş 0 11-01-2013 15:29


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:39.

Ferizli Haber Düzce Haber Kaynarca Haber Okey Oyna Hemen İndir indirin.net trsikayet.com

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO v2.0.37 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.

Sex hikaye

ankara escort ankara escort ankara escort bayan escort ankara kızılay escort çankaya escort kızılay escort ankara eskort eryaman escort escort eryaman eryaman escort Antalya Seo tesbih